Ontketen je e-commerce succes met Shopify Magic en Sidekick

Ontketen je e-commerce succes met Shopify Magic en Sidekick

Gepubliceerd op

Gepubliceerd op

8 maart 2024

8 maart 2024

Shopify Magic

Shopify

E-commerce

We stellen je voor aan Shopify Magic, waar de term ‘hard werken’ een nieuwe betekenis krijgt. Vergeet de uren zwoegen aan perfecte productfoto’s of het breken van je hoofd over pakkende productbeschrijvingen. Shopify heeft besloten dat het tijd is voor een revolutie en introduceert een pakket aan AI-gedreven tools die je leven als ondernemer niet alleen makkelijker, maar ook leuker maken.

Shopify Sidekick: niet zomaar een assistent

Sidekick is binnenkort je nieuwe beste vriend binnen het Shopify platform. Sidekick is niet zomaar een AI-assistent, maar jouw persoonlijke Shopify-expert die altijd aan je zijde staat. Verdien je niet iemand die ontzettend bekwaam en ongelooflijk intelligent is? Iemand die altijd beschikbaar is wanneer jij het nodig hebt? Precies, en daarom is Sidekick ontworpen om te fungeren als jouw persoonlijke adviseur, uitgerust met deskundig advies op maat om je bedrijf te versterken. 

Met Sidekick kun je meer voor elkaar krijgen in minder tijd. Deze slimme assistent biedt direct ondersteuning en stapsgewijze instructies voor alles wat je nodig hebt binnen Shopify, van het instellen van je verzending tot het bijhouden van je voorraad. En het stopt daar niet; Sidekick staat klaar met altijd gericht en deskundig advies, gepresenteerd via directe rapporten zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen voor je bedrijf. 

Maar wat als je op zoek bent naar een nieuwe bron van creativiteit? Vertel Sidekick wat je nodig hebt, en deze tool stelt content voor die bij jouw merk past én de interesse van mensen wekt in je winkel. Kortom, Sidekick is een onmisbare partner. 

Wat kan Shopify Magic betekenen voor jou? 

Stel je voor: je uploadt een eenvoudige productfoto en binnen enkele seconden tovert Shopify Magic er een professioneel ogend plaatje van. Of wat dacht je van productbeschrijvingen die zo vloeiend en overtuigend zijn dat je klanten niet anders kunnen dan hun portemonnee trekken? En dan hebben we het nog niet eens gehad over de live chat-antwoorden die conversies door het dak laten gaan. Met Shopify Magic is het allemaal binnen handbereik. 

Waarom Shopify Magic onmisbaar is voor elke ondernemer

Het runnen van een online winkel is geen kattenpis. We snappen het, je hebt genoeg aan je hoofd. Inventarisbeheer, klantenservice, marketing… de lijst gaat maar door. Hier komt Shopify Magic om de hoek kijken. Deze suite aan AI-tools neemt de zware last van je schouders, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: je bedrijf laten groeien. 

De toekomst is nu

Tijd is geld. Shopify Magic biedt je de mogelijkheid om efficiënter dan ooit te werk te gaan. Automatisering en AI zijn niet langer de toekomst; ze vormen de realiteit van vandaag. En met Sidekick aan je zijde, heb je altijd toegang tot persoonlijk en professioneel advies. 

Jouw volgende stap

Dus, wat houdt je nog tegen? Het is tijd om de sprong te wagen en de kracht van Shopify Magic te omarmen. Vergeet de uren frustratie over het perfecte product beeld of die ene productbeschrijving die maar niet wil lukken. Shopify Magic en Sidekick zijn er om je te helpen. En weet je, als team van Codemaker-S staan we volledig achter deze revolutionaire tools. Waarom? Omdat we geloven in efficiëntie, in de kracht van technologie en bovenal, in jouw potentieel als ondernemer. 

Share this article:

Share on X
Share on Facebook
Share on LinkedIn

Continue reading

Continue reading

Continue reading