Migratie

Migratie

Behoefte aan een nieuw CMS? De voordelen van een migratie naar Shopify zijn de overweging zeker waard. We helpen je graag op weg!

Behoefte aan een nieuw CMS? De voordelen van een migratie naar Shopify zijn de overweging zeker waard. We helpen je graag op weg!

De wereld van e-commerce evolueert ontzettend snel, het is daarom belangrijk om op het juiste platform te staan. Het liefst een platform dat meegroeit met je ambities. Welkom bij Shopify - de toekomst van e-commerce. En wie kan je beter naar deze toekomst leiden dan Codemaker-S? 

Waarom migreren naar Shopify? 

Shopify is niet zomaar een e-commerce platform. Het is een complete oplossing die ondernemers en bedrijven in staat stelt om echt te excelleren. We hebben enkele reden voor je op een rijtje gezet waarom een migratie naar Shopify een slimme keuze is:

 1. Gebruiksvriendelijkheid

  Met Shopify beheer je je webshop zonder technische hoofdbrekens. De interface is intuïtief, waardoor je snel aan de slag kunt, zonder dat je uitgebreide technische kennis nodig hebt. 


 2. Ongeëvenaarde schaalbaarheid

  Kleine ondernemers of grote bedrijven, Shopify groeit met je mee. De overstap naar Shopify Plus biedt zelfs nog veel meer mogelijkheden voor high-volume verkopers.


 3. Geen zorgen over hosting en updates

  Een van de grootste voordelen van Shopify is dat het hosting en onderhoud voor je regelt. Dit betekent dat je geen extra kosten hebt voor het updaten van je platform, zoals vaak het geval is bij andere e-commerce platforms. Met Shopify wordt je webshop automatisch bijgewerkt naar de nieuwste versie, zonder dat je hiervoor extra moet betalen. Dit bespaart geld maar geeft je ook meer tijd en middelen om je webshop te ontwikkelen precies zoals jij dat wilt. 


 4. Goede beveiliging

  Online veiligheid is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Shopify biedt een betrouwbaar en veilig platform, beschermd tegen datalekken en cyberaanvallen. 


 5. De beste integraties

  Shopify integreert met tal van apps en tools. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Je boekhoudsoftware koppelen? Kan. Marketing automatisering? Kan ook! De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Van Magento naar Shopify

Als je overstapt van Magento naar Shopify, kies je voor een meer gestroomlijnde en gebruiksvriendelijke optie. Magento kan krachtig zijn, maar vereist vaak technische expertise en kan behoorlijk tijdrovend zijn in onderhoud. Shopify daarentegen biedt een even krachtige, maar meer gebruiksvriendelijke oplossing. Deze overstap zal de efficiëntie verbeteren, je helpen kosten te besparen op technisch onderhoud en je toegang geven tot een uitgebreid ecosysteem van apps en integraties. Een migratie van Magento naar Shopify is dus een slimme keuze. 

Van Lightspeed naar Shopify 

Als je van Lightspeed migreert naar Shopify ervaar je een wereld van nieuwe mogelijkheden. Shopify’s platform biedt vergelijkbare functionaliteiten als Lightspeed, maar gaat nog net een stap verder met verbeterde schaalbaarheid, meer uitgebreide personalisatie mogelijkheden en een robuuster ecosysteem van apps. De migratie van Lightspeed naar Shopify helpt je je online aanwezigheid te verbeteren en je bedrijf efficiënter te runnen. 

Van WordPress WooCommerce naar Shopify 

Voor WordPress WooCommerce gebruikers biedt de overstap naar Shopify een kans om te profiteren van een stabieler, sneller en schaalbaar platform. Shopify biedt een gebruiksvriendelijkere ervaring met krachtige analytische tools en marketing opties, wat belangrijk is voor groeiende bedrijven. Bovendien is Shopify’s beveiligingssysteem van topniveau, waardoor je gemoedsrust krijgt over de veiligheid van je online transacties en klantgegevens. 

Jouw Shopify migratie is dichterbij dan je denkt

Je bent slechts één stap verwijderd van het transformeren van je online winkel met Shopify. Wij staan klaar om je te helpen bij elke stap van dit spannende proces. We garanderen een soepele overgang, terwijl we ervoor zorgen dat jouw unieke bedrijfsidentiteit en -waarden behouden blijven. Neem snel contact met ons op om te beginnen met jouw Shopify migratie!