Design

Design

Een mooie en gebruiksvriendelijke website is ontzettend belangrijk. Wij helpen je hier graag bij!

Een mooie en gebruiksvriendelijke website is ontzettend belangrijk. Wij helpen je hier graag bij!

Design
Design
Design
Design
Design

UX design is een belangrijk onderdeel van het designproces. Je kunt de mooiste website hebben, maar als mensen het niet fijn vinden om je website te gebruiken, is de kans klein dat ze (opnieuw) bestellen. Wij zetten altijd de gebruiker voorop bij het designen van jouw unieke webshop. Een tevreden klant betekent nou eenmaal een tevreden webshop eigenaar.

Verschillende disciplines

Bij het creëren van een visueel aantrekkelijk en doordacht design nemen we verschillende disciplines in acht, omdat niet elk design dezelfde doelstellingen heeft. Zoek je een ontwerp dat goed converteert en duidelijk is? Of wil je uiteindelijk een design dat inspireert en een verhaal vertelt? Daarnaast verifiëren we ons design tijdens het proces altijd met het designteam, zodat ook de ontwikkelingsfase soepel verloopt.

Content creatie

Naast het creëren van een design voor je nieuwe webshop, zijn we ook gespecialiseerd in het optimaliseren van de content voor je webshop. Denk aan het optimaliseren van teksten voor betere SEO-prestaties of het verbeteren van de productfoto’s op je website. Door de combinatie van design en content creatie kunnen we grenzeloze designs van ongekend niveau leveren. Bijvoorbeeld door productfoto’s op een gekleurde achtergrond te plaatsen door automatisch de achtergrond van de foto’s te verwijderen.

Happy flow

Het belangrijkste aspect voor ons bij het ontwerpen is de fijne gebruikerservaring. We denken dit van tevoren uit en passen het ontwerp hierop aan. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de klant zo snel en effectief mogelijk jouw doel bereikt. Verwacht je dat de meeste klanten niet meer dan één product in je webshop zullen kopen? Dan houden we hier rekening mee en plaatsen we bijvoorbeeld een Apple Pay / Google Pay-knop op de productpagina voor een sneller afrekenproces.